На "Тича": Решихме да не нагнетяваме съдийското напрежение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:01 / 16.04.2013
1173
След като изгледаха внимателно видеозаписа на двубоя с Черноморец в Бургас (3:3), от ръководството на Черно море решиха да не подават жалба до СК към БФС.

От спортно-техническия щаб на "моряците" обаче продължават да считат, че са ощетени най-вече в две ситуации. Това са попадението на Кристиан Идалго в 67-ата минута, който си поведе топката с гърди, но заради сигнал на асистента, че испанецът е играл с ръка, главният съдия Николай Йорданов отмени гола. Остават и големи съмнения за засада при третия гол на домакините, но гледната точка на камерата не позволява да се анализира цялата ситуация.

Варненци считат, че има тенденция във въпросните отсъждания, както и при фрапиращите ощетявания на клуба в мачовете с Лудогорец, Левски и Славия. С оглед на натрупалото се в последните няколко кръга напрежение от допуснатите много реферски грешки, от Черно море все пак решиха да дадат картбланш на родните арбитри да ръководят безпристрастно оставащите срещи от първенството.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).