Красимир Илиев: Няма да има премии, ако отстраним Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:08 / 23.04.2008
540
ЦСКА са отбор с облик, който игра силно през целия шампионат и заслужено взе титлата, смята босът

Президентът на Националната волейболна лига и на Черно море БАСК Красимир Илиев обяви, че няма да има премии за тима му, в случай че отстрани Левски Сиконко в спора за Купата на България.
"Момчетата щяха да получат премии, ако влязат в четворката в шампионата, в турнира за Купата трябва да играят за собствен морал", обясни босът. Според него съперникът на БАСК не е непреодолим, тъй като всички отбори имат потенциал и могат да се победят. Илиев изрази мнение, че тази година турнирът за Купата ще е много интересен, поради различните правила като слепия жребий.
"Сблъсъците Черно море БАСК - Левски и ЦСКА - Пирин ще са със страхотен заряд. Не мога да прогнозирам дали варненският тим ще отстрани Левски - ще стане ясно на 29 април", допълни Илиев. Той сподели, че ЦСКА са отбор с облик, играл през целия сезон силно и заслужено е спечелил титлата. "Според мен няма да се отрази негативно на играта на шампионите, че са играли докрай в шампионата. Те са подготвени за подобно напрежение, поддържат игрови облик и ще се представят успешно и за Купата", заяви президентът. Той добави, че варненци се готвят за предстоящите двубои и очаква от тях да покажат добра игра. Той е на мнение, че волейболистите на БАСК са длъжници на тима и най-вероятно ще се разминат с трансфери в чужбина.
Турнирът за Купата на България стартира на 29 април, двубоите ще се играят в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта.

Източник: Диляна Петрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).