Радо Станев: Славия е стойностен отбор, но трябва задължително да бием

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:53 / 23.04.2008
547
Вратарят на Спартак Радо Станев призна, че се чувства много добре и е готов да играе срещу Славия в петък, когато двата отбора се изправят във Варна в сблъсък от 26-ия кръг на "А" група. Стражът пропусна последните две срещи на своя тим, заради контузия в глезена от мача с Литекс. "От вчера тренирам на сто процента почти. Надявам се да играя, тъй като се чувствам много по-добре. Притеснявам се само при изритването на топката как ще е кракът ми. Иначе мачът е от изключително значение за нас. Шансовете на отбора ни са си съвсем реални и се надявам да победим. Всеки мач е много важен, без значение с кого играем", заяви Станев.
Той определи Славия като стойностен тим. "Имат много добри футболисти. Там единственият проблем е, че нямат голяма публика. Ако имаха фенове колкото Левски и ЦСКА, щяха да са гранд. Така е и с Локото. Славия заслужава адмирации за това, че е от клубовете, които инвестират много в базата си", добави Станев, чийто кум е защитникът на "белите" Данчо Петков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).