Павел Оводовский се върна, Пепа вече може да сяда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:04 / 23.04.2008
441
Състезателят на варненския ветроходен клуб Черно море-Бриз Павел Оводовский се завърна днес в България с директен полет от Милано. Сърфистът катастрофира през миналата седмица заедно със съотборничката си Пепа Мавродиева, чието състояние е доста по-лошо и тя се лекува в италианския град. Павката бе посрещнат на Аерогара "София" от брат си Александър и представител на Бриз, а утре вече трябва да е във Варна.
Добре върви и възстановяването на Пепа Мавродиева, която счупи няколко прешлена. Тя, както и Павел Оводовский, е със специална гипсова яка на врата. Добрата новина е, че Пепа вече може да сяда спокойно, а до вчера стоеше само легнала. Нейната майка потегли спешно за Милано и от утре ще е край дъщеря си, за да й помага с каквото може в болницата "Сан Рафаеле". Възстановяването на Мавродиева ще продължи още 2-3 седмици, след което тя ще може да се върне в България. За съжаление, Пепа се прости с шансовете си да кара на олимпийските игри, като в клас "RS:X" България за трети път ще бъде представена от състезателката на Лазур (Варна) Ирина Константинова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).