Славистите в Спартак с права да играят днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:33 / 25.04.2008
416
Не трябва да гледаме другите отбори, а да си помогнем сами, категоричен е Ради Здравков

Стоян Георгиев и Димитър Воденичаров, които са преотстъпени от Славия на Спартак (Варна), ще имат право да играят срещу клуба, който държи правата им днес. "Соколите" посрещат "белите" в 17 ч. на своя стадион днес в мач от 26-ия кръг на "А" група. Според старши треньора на домакините Ради Здравков, ФИФА не признава клаузи в договори за преотстъпване, които забраняват на футболисти да играят срещу тима, който им държи правата.
Освен Воденичаров и Георгиев, екипа на Славия са носили още трима футболисти на "соколите" - Будимир Джукич, Велимир Иванович и голмайсторът до момента Иван Найденов. Всички те обаче са категорични, че ще дадат всичко от себе си за успеха на варненския тим, за когото трите точки са от изключително значение.
В състава на "соколите" се завръща вратарят Радо Станев, а Кунчо Кунчев и Иво Михайлов също са преодоляли контузиите си. Ради Здравков обяви, че тимът му сам трябва да си помогне и да не гледа останалите отбори, които се борят да не изпаднат. "Искам момчетата да са максимално мотивирани и концентрирани. Мачове като този се печелят с разум и прагматизъм, а емоциите остават на заден план", заяви опитният специалист.
Той е гледал Славия през есента и в първото полувреме срещу Беласица тази пролет, когато на стадиона е присъствал целият отбор на варненци. "Белите" играят малко по-различно от първия полусезон, но това няма голямо значение. Важно е какво ще бъде нашето поведение на терена", смята Ради.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).