Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Мишо Лазаров донесе точка на Черно море в Сандански
Автор: Екип Varna24.bg 20:41 / 25.04.2008Коментари (0)784
©
Вихрен и Черно море завършиха при резултат 1:1 мача си от 26-ия кръг на "А" група. На Градския стадион в Сандански резултатът за домакините откри Шукардиня в 26-ата минута, а равенството донесе Михаrл Лазаров петнайсетина минути преди края.
Опитите на варненци да открият първи резултата се оказаха безуспешни. Лазаров, Маналов и Сашо Александров-Кривия обстрелваха вратата на Шейтанов, но той не допусна попадение. Постепенно домакините изнесоха играта в половината на Черно море. В 26-ата минуа Шукардиния отдясно изпрати топката в долния десен ъгъл на Илчев за 1:0. Три минути по-късно най-добрият футболист на гостите Кривия от 30 метра обстрелва директно вратата на Вихрен, но Шейтанов бе на мястото си. В 37-ата минута Кирил Джоров напредна по десния фланг, центрира високо в наказателното поле на Вихрен, където Лазаров с глава изпрати топката в напречната греда над Шейтанов.
На почивката Никола Спасов направи две смени в Черно море. На мястото на Косьо Мирчев влезе Даниел Георгиев, а на мястото на Кристиян Спречакович - Тирган Гарабахтсян. В 74-ата минута при меле пред вратата на Вихрен Лазаров остана непокрит и от 3 метра изпрати топката в горния ляв ъгъл на Шейтанов за 1:1. В 77-ата минута след центриране от корнер Шукардиния допринесе за меле пред вратата на Черно море, но защитника Вальо Георгиев не успя да вкара топката от 2 метра като я изпрати високо над вратата на Илчев. Четири минути по-късно Петър Димитров от 22-23 метра стреля, но топката профуча на сантиметри от вратата на Илчев. В 3-минутното продължение Петър Димитров центрира в наказателното поле на гостите зад защитата им и влезлият в игра Канонин стреля директно в Илчев и проигра най-чистото голово положение за отбора си през второтото полувреме. Така двата отбора не успяха да се победят.
"Съдийството бе тенденциозно при всяко отсъждане. Все пак с оглед на битката, която водим в дъното на таблицата, точката е добре дошла за нашия тим", каза наставникът на Вихрен Филип Филипов.
Той не скри разочарованието си от фрапантните пропуски на Георгиев и Канонин в последните минути на мача. "След този мач започва истинската битка за оцеляване", заяви още Филипов.
"С оглед развитието на двубоя мисля, че равенството е напълно справедливо. Не искам да давам мнение за съдийството, но не смятам, че той повлия на крайния изход на срещата", каза пък от своя страна наставникът на Черно море Никола Спасов.

Вихрен - Черно море    1:1
Вихрен: Шейтанов, Христозов, Виданов, В. Георгиев, Тренков, Фехер, Еривертон (70 Карадимитриос), Тихамер (59 Димитров), Сантош, Шукардиния, Симович (89 Канонин)
Черно море: Илчев, Томаш, Александров, Джоров (90 Домакинов), Бачев, Лазаров, Андре, Алексанров-Кривия, Манолов, Мирчев (46 Георгиев), Спречакович (46 Гарабахтсян)
Жълти картони: Сантош, Бачев; Андре
съдия: Георги Йорданов
Стадион: "Сандански"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: