Феновете на Морето притеснени от реферска секира

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:13 / 30.04.2013
1079
Феновете на "Черно море" са притеснени от съдията за гостуването им на "Локомотив" (Сф) в четвъртък в 15,30 часа.

"Нормално е да смятаме, че реферите ще ги побутнат, след като в последните години го правят редовно, когато им гостуваме. През април 2009-а паднахме с 2:3, но Ахмед Ахмед ни поряза с редица обратни отсъждания, като върхът бе дузпа за тях за нарушение извън пеналта. Тази загуба обаче се оказа единствената през онази пролет и взехме бронза. През май 2011-а пък това, което направи Антон Генов, не се нуждае от коментар. Откровено помогна на "Локо" да се добере до 1:1 и ни спря за Европа", заяви за "Народно дело" председателят на Националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов.

Той допълни, че организират екскурзия за мача и най-вероятно ултрасите ще пътуват с микробус. Отделно ученици и работници в столицата също ще подкрепят варненския тим.

Междувременно вчера предобед "моряците" проведоха възстановителна тренировка и на нея стана ясно, че Самуел Камазола най-вероятно ще преодолее болките, заради които бе сменен срещу "Пирин", и ще играе на 2 май. Отборът тръгва за София утре сутринта, като следобед ще направи последното си занимание на терена в Драгалевци.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).