Спартаклии празнуват безпаричието

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:19 / 30.04.2013
1605
Футболистите на "Спартак 1918" се събраха на плажа след вчерашната възстановителна тренировка и си спретнаха обеден купон.

"Празнувахме безпаричието в клуба", пошегува се за "Народно дело" Боян Илиев.

После със сериозен тон добави: "Решихме да се повеселим, защото сме готини момчета. От 1999-а играя в "Спартак", но това е най-добрият колектив, в който съм бил.

В неделя на терена в Каварна футболистите на домакините ме питаха за какво играем толкова сериозно, след като нямаме цели. Отговорих им, че сме сплотени и играем за себе си. В "Калиакра" сигурно са очаквали подаръци от нас, тъй като се борят за оцеляване, но това нямаше как да стане."

В събота от 18 ч. варненци приемат съименника си от Плевен, който отново е в играта за "А" група. "Излизаме на 100%, както винаги досега. В последните два мача не реализирахме гол, но и не загубихме. Сега трябва да вкараме и да бием", допълни Илиев. Срещата с плевенчани ще пропусне Иван Цачев, който ще бъде наказан заради натрупани жълти картони.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).