Симо Ценов: Агресията е ключът към победата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:51 / 28.04.2008
569
Утре точно в 18 ч. баскетболният Черно море-Еврохолд ще се изправи срещу Спартак (Плевен) в мач реванш от втория кръг на плейофите в мъжкото първенство. Варненци загубиха първата среща в Плевен с 88:69 и сега излизат за задължителна победа.

Крилото на "моряците" Симеон Ценов разкри очакванията си за предстоящият слбъсък между двата тима: "Очаквам да победим Спартак (Плевен) и да доведем серията до трети решителен мач. За да стигнем до победата, трябва да сме концентрирани в защита през цялото време, а не само в отделни моменти и срещу отделни играчи. Другата ни слабост е в подкошието, където се надявам този път да покажем по-стабилна игра. Ако спечелим борбата това ще ни даде голямо предимство.

Двама от основните играчи на спартаклии Саша Топчов и Илия Станков са със сериозни контузии и това ще намали силата на отбора. Сигурен съм, че агресивната игра от наша страна ще е ключът към победата в този мач.

 В нашият отбор няма контузени или болни играчи и всички излизаме единствено за победа.

Надявам се залата да е пълна и публиката да ни подкрепя.”, завърши Ценов.

Източник: Мая Димитрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).