Кривия номиниран за "Футболист на футболистите"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:56 / 28.04.2008
674
За 7-и пореден път ще бъде избран "Футболист на футболистите" в традиционната анкета, организирана от Българската асоциация на професионалните футболисти. В нея играчите от "А" и "Б" групите сами ще определят най-добрите играчи през сезона. Церемонията по награждаването ще бъде на 12 май от 15 ч. в хотел "Шератон". награди ще бъдат раздадени в няколко категория - за най-добър футболист (Футболист на футболистите), най-добър млад играч и най-добър треньор. Специални пирзове ще бъдат връчени в категориите "Цялостен принос към футбола", "Кавалер на честната игра", "Проявено мъжество и характер" и "Награда на публиката". В нея феновете ще могат да гласуват за любимците си от пунктовете на "Еврофутбол".
Капитанът на Черно море Александър Александров-Кривия бе номиниран за "Футболист на футболистите", където ще си оспорва приза с Велизар Димитров (ЦСКА), 2. Александър Тунчев (ЦСКА), Даниел Боримиров (Левски), Георги Марков (Локомотив Сф), Марчо Дафчев (Локомотив Сф), Том (Литекс), Ивелин Попов (Литекс), Йордан Петков(Славия), Георги Христов(Ботев Пд), Красимир Димитров (Локомотив Пд) и Херман Пиетробон (Пирин).
При младите играчи е номиниран защитникът на Черно море Александър Александров, който ще си оспорна приза с Николай Димитров (Левски), Мариян Огнянов (Левски), Николай Бодуров (Пирин), Иван Иванов (Локомотив Пд), Мартин Кавдалски (Славия), Величко Величков (Ботев), Атанас Фиданин (Черноморец Бс), Георги Божинов (Черноморец Бс) и Владислав Стоянов (Черноморец Бс).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).