Бяла става домакин на рали състезание

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:08 / 30.04.2013
914
Taзи година по времето, когато пролетта е в разгара си и лятото чука на вратата, слънчевия град Бяла ще бъде домакин на състезание. Но не просто състезание, а изпитание за високопроходими автомобили 4х4 и техните екипажи.

От 1 до 3 май ще се проведе първия кръг от националния шампионат на България. Най-опитните, най-бързите и най-подготвените екипажи ще участват в юбилейното състезание ВАРНА-10. Региона между Бяла, Шкорпиловци и Старо Оряхово ще е плацдарма на голямото предизвикателство.

В рамките на три дни екипажите ще се сблъскат с много трудно преодолими препятствия. Ще бъдат подложени на големи натоварвания, които ще провокират тяхната воля и издръжливост, а машините ... дано издържат.

Класа Ендуро ще е другата битка. Там любителите на хард изживявания на две колелета ще имат честта да опитат вкуса на морето и красотата на местната природа.

Естествено ще има и АТВ-четириколесните мотори.
Короната на състезанието ще са изключително динамичните и подготвени по изискванията на БФАС, бързи джипове. За тях през първия ден ще има 150 км дистанция за преодоляване, през втория ден километрите ще са над 300, а за финалния ден ще са отново 150.

На 1 май от 9:00 на централния площад в гр. Бяла ще е официалната церемония за откриване на състезанието, а на 3-ти ще е награждаването.

Ще присъстват много гости и приятели на офроуда.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).