Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Черно море иска Изпълкомът на БФС да даде финала на Сливен или Стара Загора
Автор: Екип Varna24.bg 20:00 / 29.04.2008Коментари (0)888
© impactpressgroup.org
Ръководоството на Черно море обяви, че продължава да прави всичко възможно, за да защити интереса на своите фенове относно финала в турнира за Купата на България с Литекс на 14 май. Както е известно, Професионалната лига, която администрира надпреварата за Купата, обяви, че Националния стадион "Васил Левски" ще приеме сблъсъка за трофея след заседание, на което присъстваха представители на клубовете. Варненци обаче са категорични, че са ощетени и дори честитиха купата на Литекс и призоваха тя да бъде връчена на ловчанлии още сега.
"Не искаме да се получи като през 2006 г., когато отново бяхме на финал на същия стадион, но играхме пред полупразни трибуни. Според нас има градове в страната, които могат да поемат финала. И то такива, които са зажаднели за футбол. Така, освен привърженици на двата отбора, на стадиона могат да дойдат и местни жители, както се получи в Бургас на мача със Сампдория от турнира за "Интертото" през лятото. Предлагаме като варианти Сливен и Стара Загора. Преди няколко месеца в Сливен имаше състезание под егидата на УЕФА (бел.а. европейско първенство на аматьорския национален отбор, където България стана втора). Това значи, че стадионът спокойно може да приеме и финал за Купата на България", категорични са шефовете на варненския клуб.
От Черно море се уповават и на наредбата, според която решение къде да бъде финала не може да вземе Профилигата. Тя само предлага вариант, а крайната дума е на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз. Варненци се надяват да има компромисен вариант, напомняйки още, че денят е работен (бел.а. сряда) и огромното разстояние до столицата ще е огромна пречка за привържениците на Черно море.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: