Боян Илиев: И точката срещу Берое ни устройва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:05 / 29.04.2008
499
Капитанът на Спартак (Варна) Боян Илиев ще бъде доволен и на равенство срещу Берое, призна самият той пред "Позвънете Новини". Двата тима се изправят един срещу друг в Стара Загора утре  от 17 ч. в мач от 27-ия кръг на "А" група. Успехът е от изключително значение за състава на "соколите", както и за Берое. Варненци са на спасителната 13-а позиция във временното класиране на "А" група с 23 точки, Беласица с четири по-малко е 14-ти, а по-надолу в таблицата са Марек (18) и Видима-Раковски (14). Берое е на 12-о място с 24 точки. Преди малко повече от час Беласица се издъни при гостуването си на Локо (Пд) с 0:1 и оставанате но "соколите" минава през две победи до края.
"Готвим се здраво за тази среща. Най-важното е да не загубим. Ще се борим за победа, но и точката ще е добре за нас. Берое е като всеки друг отбор от тези, които се борят да им е спокойно след този кръг. Вярвам, че ще ги затрудним максимално в този мач. Имаме двама наказани играчи, но тези, които ще излязат на тяхно място, трябва да покажат, че заслужават доверието на треньора. Максимално сме мобилизирани и публиката на домакините няма да ни стресне", заяви Боян.
Универсалният футболист смята също, че програмата на Беласица не е по-лесна от тази на Спартак, а е напълно еднаква. "Програмата е такава каквато си я направиш", смятна универсалният футболист.
От състава на "соколите" твърдо отпадна вратарят Радо Станев, който получи травма в крака по време на двубоя със Славия миналия петък. Поради контузия аут за целия сезон е аржентинецът Фредерико Вилар, а Иван Найденов и Будимир Джукич са наказани съответно за един и два мача.


Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).