Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Мартин Стоев: В националния няма да стъпи волейболист на Левски
Автор: Екип Varna24.bg 21:54 / 29.04.2008Коментари (0)480
©
Старши-треньорът на  Левски-Сиконко и селекционер на националния отбор на България - Мартин Стоев обяви специално пред Sportal.bg, че нито един волейболист на "сините" няма да играе в държавния тим.

Стоев обяви своето решение непосредствено след загубата на Левски-Сиконко от Черно море с 2:3 на 1/4-финал за Купата на България днес.

"Нито един волейболист на Левски-Сиконко няма да играе в националния отбор! Заявявам го съвсем отговорно и сериозно. Пет от тези волейболисти бяха сред избраниците ми за участие в Световната лига, европейските квалификации и Олимпиадата в Пекин 2008, но Тодор Алексиев, Методи Ананиев, Теодор Богданов, Николай Найденов и Владислав Иванов съвсем ясно ми показаха, че не искат и нямат качества да играят в националния отбор", каза Мартин Стоев, специално за Sportal.bg.

"Нито един от тези волейболисти, които днес играха за Левски-Сиконко не показа и капка желание и мотивация за победа. За какво са ми да ги викам в националния отбор. Те няма да се напрегнат и там да покажат какво могат. Не казвам, че нямат нужните качества. Но, не може волейбола да се играе без мотивация, желание за победа и себераздаване. Те са срам за отбора. Как нямаше един, който да "умре" на игрището само заради факта, че носи фланелката на велик отбор като Левски. Сега се качват на влака и се прибират в София. И да си стоят там", допълни Мартин Стоев.

"Аз със сигурност няма да се нуждая от услугите на тези петима играчи. Ако президентът на БФВ г-н Данчо Лазаров сметне, че те много трябват на отбора, ако иска да ги върне. Но, аз не смятам да ги ползвам в предстоящите срещи на националния отбор. Специално за този турнир доведох отбора във Варна да се готви на такива условия, както и националния отбор. Волейболистите ни спяха в Гранд хотел "Варна", тренираха по 6 часа и имаха всичко необходимо само и само да се подготвят на 100%. Двама треньори непрекъснато се грижехме за тях и подобряването на играта им. Добре, може и да съм слаб треньор, но и така да е, те имаха всички условия да се подготвят отлично. Лошото е, че никой не показа желание и мотивация, а без това волейбол не може да се играе. Имам достатъчно волейболисти на разположение, които имат желание да се докажат. Когато човек загуби нещо, тогава разбира колко е ценно е то...", завърши Мартин Стоев.

Източник: Sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: