Възможна е операция на Пепа Мавродиева в Италия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:18 / 30.04.2008
307
Възстановяването на една от най-добрите ни сърфистки Пепа Мавродиева в болницата "Сан Рафаеле" в Милано върви по-бързо от очакваното. До края на седмицата, родената в Поморие проектоолимпийка в клас "RS:X" трябва да реши дали да се подложи на операция в лечебното заведение в Милано, което има авторитет на най-доброто в Северна Италия. Според лекуващите лекари счупените вратни прешлени ще зарастнат правилно. След оперативна намеса обаче този процес ще се ускори и възстановяването ще протече по-бързо.

Пепа Мавродиева и съотборникът й в СК "Черно море-Бриз" (Варна) Павел Оводовский катастрофираха на 18 април клай Милано на път за ветроходната регата "Олимпийска седмица" в Йер, Франция. Това състезание бе третото от общо петте регати, след които трябваше да бъде определена българската представителка за Олимпийските игри в Пекин през август. Пепа Мавродиева и Ирина Константинова-Бонтон покриха олимпийски норматив на Световното първенство на ISAF в Каскаис през 2007 г. На Олимпийската ветроходна регата обаче всяка нация има право на един представител в отделен клас.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).