Черно море ще отказва Литекс от Европа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:26 / 07.05.2013
1202
"Черно море" ще се опита да откаже окончателно "Литекс" от голямата четворка и участие в европейските клубни турнири. "Моряците" приемат ловчанлии утре от 15 ч. в мач от 26-ия кръг на "А" група на стадион "Тича" и ще гонят победа. Трите точки са жизненоважни както за тима на Георги Иванов-Гонзо, така и за възпитаниците на Христо Стоичков.

С евентуален успех варненци до голяма степен ще си гарантират оставането в елита, като до края на сезона им остават домакинства на "Локомотив" (Пд) и "Ботев" (Враца) и гостувания на ЦСКА и "Миньор".

Мачът на "Тича" пък е последният шанс на "Литекс" да остане в битката за европейските клубни турнири. Евентуална загуба във Варна може да отдалечи ловчанлии на 7 точки от четворката, които ще са на практика невъзможни за наваксване четири кръга преди края. Срещата ще бъде ръководена от Таско Тасков.

"Моряците" нямат проблеми с контузени или наказани състезатели, така че Гонзо ще може да заложи на най-доброто, с което разполага.

Вчера треньорът и още трима футболисти почерпиха на "Тича" за именния си ден. Играчите, които дадоха безалкохолен коктейл в съблекалнята, бяха капитанът Георги Илиев, голмайсторът през пролетта Георги Божилов и един от най-младите в състава - Георги Радев.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).