Спартак без Кателиев в Етрополе

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:29 / 07.05.2013
1215
Полузащитникът на "Спартак 1918" Диян Кателиев ще пропусне следващия мач на своя тим. Утре от 18 ч. варненци гостуват на "Чавдар" (Етрополе) в среща от 23-тия кръг на "Б" група. Катера е наказан за една среща заради натрупани жълти картони. Аут за двубоя ще бъде и футболистът на домакините Ерик Почански.

След третото поредно нулево равенство на тима си - срещу "Спартак" (Пл), пък наставникът на варненци Иван Найденов заяви, че играчите вече нямат мотивация. На това според него се дължат последните им неубедителни резултати.

"Тягостната обстановка при нас и липсата на средства започнаха да ни се отразяват негативно. Момчетата не са така мотивирани, а и не гоним високи цели. Хубавото е, че поне не губим, а в следващото гостуване в Етрополе ще опитаме да победим. "Чавдар" няма с какво да ни изненада и можем да вземем три точки", каза Найденов.

Той допълни, че в оставащите четири срещи ще залага повече на млади футболисти, за да се обиграват и трупат опит.

 

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).