Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Спасов: Това бе най-добрият ни мач, но на финала ще е по-трудно
Автор: Екип Varna24.bg 20:19 / 30.04.2008Коментари (0)739
© Ole-bg.com
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов бе изключително щастлив от победата над Литекс. "Много съм доволен от раздаването на футболистите. Това бе най-добрият ни мач у дома, и то срещуп един доста силен отбор. Получи се интересна среща с положения и пред двете врати. Заслужено през второто полувреме стигнахме до успеха. На 14 май обаче определено ще ни е по-трудно, тъй като в мач за Купата на България мотивацията е съвсем различна. Финал е все пак. Мисля, че днес съдията не повлия на мача, въпреки че имаше някои спорни ситуации", каза наставникът.

Спасов разкри, че вярва, че Черно море ще играе на финала. "Аз съм убеден, че ще играем на финала. Друг е въпросът, че не сме съгласни да играем в София. Футболът е за феновете и трябва да има повече заряд. Няма да е прецедент да има второ решение и финалът да бъде преместен. Ако няма такова ще обсъдим какво ще правим", коментира треньорът.

Наставникът на Черно море бе доволен и от факта, че Спартак най-вероятно ще остане в "А" група: "В крайна сметка винаги съм искал да го има варненското дерби със Спартак. Няма да съжалявам, ако Спартак остане в "А" група, доволен съм".

Запитан дали тимът вече не мисли и за бронзовите медали, треньорът отвърна: "Този сезон ни е рано. Ще се постараем да си вземем мачовете, ще играем с желание и в крайна сметка каквото дойде. Накрая ще направим една равносметка какво сме направили".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: