Декларация на фенклуб ЦСКА-Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:23 / 02.05.2008
3844
Във връзка с публикация във в. "7дни СПОРТ" от 1 май, 2008 г., На стр. 18 е публикуван материал озаглавен "Левскари пребиха Варненското Дуче" и подписан от Стефан Августинов.

Цитат: "Волейболните страсти в зала Конгресна на Двореца на културата и спорта във Варна предивзикахасблъсъци между футболните агитки на Левски и ЦСКА. Фенове се млатиха здраво късно във вторник след края на последния четвъртфинал от турнира за Купата на България. Сини и червени се срещнали към 21.30 ч. И двата бойни лагера се похвалиха, че са успели  да "накажат" врага. Според очевидци на сценката обаче пострадали са привържениците на шампиона ЦСКА. Особено тежки поражения понесъл местният им лидер Ахмед, когото наричат Варненското Дуче. "Боят не е свързан с волейбола-коментира участник м схватката". Явно бесни от загубата на Левски Сиконко от Черно море БАСК, сините привърженици успели да "арестуват" доста знамена на противниковата агитка. От полицята обясниха, че няма регистриран случай във вторник, нито знаят някой от пострадалите да е постъпил в "Спешна помощ". Боят между варненските агитки на червени и сини е рецидив в последния месец. Първият път ултрасите се трепаха на централната жп гара, тогава отново превес имаше синята агитка".

ДЕКЛАРАЦИЯ

Ние, феновете на ЦСКА от Варна, бяхме в зала Конгресна на ДКС да подкрепяме любимия си отбор. 10 минути преди края на четвъртия гейм на мача на ЦСКА, получихме информация, че отвън са 10-ина фенове на Левски от така наречената организация Ултра Варна, която в последните месеци се прочу като Ултра спринтьори Варна. Заявяваме, категорично, че сблъсък не е имало, тъй като членове на горепосочената организация нямаше, тъй като предпочели да гледат полуфинала в Шампионската лига Манчестър Юнайтед-Барселона. Нито едноизречение от написаното от Стефан Августино не отговаря на истината, с изключение за полицейската сводка. Знаем, че въпросният "журналист" е в близки взаимоотношения с шефа на Ултра спринтьори Варна Иво Тасков, който всъщност е подал информацията на "приятеля". "Журналистът" пък не проверил от никакви други източници достоверността на информацията, както изисква журналистическата дейност.

Ние, привържениците на ЦСКА във Варна призоваваме уважаван в. като "7 дни Спорт" да не допуска на страниците на медията своеволията на шефа на Ултра спринтьори Варна и Стефчо Августинов. Държим кореспондентът Ви да излезе с официално опровержение и извинение за некоректната информация иначе никой не гарантира за неговата сигурност.

Фенклуб ЦСКА Варна

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).