Генко Славов не е наясно с бъдещето си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:12 / 10.05.2013
1735
Вратарят Генко Славов ще е един от многото футболисти, които най-вероятно ще напуснат "Спартак 1918" през лятото.

"Към днешна дата не съм голям оптимист относно евентуалното ми оставане в тима. Най-нормалното нещо ще е да си тръгна, ако до 10-15 юни няма яснота за бъдещето на клуба. Цяла пролет никой не каза има ли някакви перспективи пред "Спартак", но ще изчакам още месец, за да видя дали няма да се промени нещо", заяви за "Народно дело" Славов.

Последният уточни, че не е обмислял къде е възможно да продължи с футбола. "Ако напусна, ще се разбере дали ще продължа да пазя, или ще хвана друг път в живота. Сега ме вълнува само да изиграем и оставащите си три мача в групата за честта си. Само тя ни остана, както и удоволствието от играта. Затова ми бе обидно да слушам, че ще даваме на този или онзи. Всички в "Спартак" играхме феърплей, за едната чест и самата игра. Така ще бъде и срещу Разлог, "Любимец" и Симитли", каза още 32-годишният Славов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).