I&G brokers се пуска в държавното по плажен футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:46 / 02.05.2008
636
Държавното първенство  по плажен футбол за купата на «Шуменско» стартира в четири града на страната в периода между м. май и м. септември. Шампионатът се провежда за пета поредна година у нас. В надпреварата се пускат шест отбор, сред които за трета поредна година е и варненският I&G brokers.

 

Официалният старт ще бъде даден на 03 - 04 май 2008 г. в гр. София на стадион Раковски, където ще се проведе първи  кръг. Срещите стартират от 10:00 ч. в събота, като финалът ще се играе в неделя от 11.30 ч.  Вторият кръг ще е от 19 - 20 юли 2008, който ще е в морската столица Варна на централния плаж. Третият кръг от първенството ще бъде в к.к. Шкорпиловци от 25-26 юли 2008 г.

Финалът ще бъде съчетан със семинар на ФИФА по маркетинг и мениджмънт на плажен футбол от 17 - 21 септември 2008 г.

 

Турнирите се провеждат по правила на ФИФА за плажен футбол. Всеки един отбор се състои от 6 играча, двама от тях - резерви. Срещите ще бъдат разделена на 3 части, които ще са с времетраене 10 минути. Мачовете ще бъдат свирени от професионални рефери по плажен футбол.

 

Участващите 6 отбора ще се борят за спечелването на престижната купа „Шуменско", както и за наградния фонд от 5 000 лв. По традиция, освен на отборите, класирали се на първите три места, специални награди ще се връчват и в следните категории: „Най-добър вратар", „Най-атрактивен играч" и Fair play отбор.  

 

Тази година организаторите ще поднесат големи изненади и на феновете. Успоредно със срещите, ще се провеждат и многобройни футболни игри за публиката, в които феновете получават шанс да премерят сили и да покажат атрактивна бразилска игра. Предвидени са над 2 000 литра бира „Шуменско". Партньорите на първенството са подготвили много атрактивни награди за участниците. Музика и професионален DJ ще се грижи за доброто настроение.

 

Шампионатът по плажен футбол се организира от Комисията по плажен футбол към Български футболен съюз, с генералното спонсорство на Шуменско пиво и подкрепата на Девин и Еврофутбол. Медийни партньори на шампионата са Sportal.bg и телевизия Ринг.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).