Грънчов и Костадин Стоянов извън групата на ЦСКА за мача срещу Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:01 / 11.05.2013
1208
ЦСКА и Черно море играят днес от 20:00 часа на стадион "Българска армия", а на мача се очаква да присъстват едва около 800 зрители. Ако прогнозите се сбъднат, това ще е антирекорд по ниска посещаемост за "червените" през този сезон.

Двата отбора постигнаха победи в последния кръг. Червените надиграха с 3:1 Монтана като гост, а варненци удариха на "Тича" Литекс с 1:0. Това ще бъде първо гостуване на "Армията" в треньорската кариера на Георги Иванов. Бившият треньор на Левски е водил "сините" срещу ЦСКА само на националния стадион "Васил Левски". За "армейците" мача със сигурност ще пропусне контузеният Нджонго Присо. От групата отпадат също Костадин Стоянов и Ангел Грънчов, които са с контузии. Така Радуканов няма избор в защита, тъй като с травма е и Венков. При това положение в ариергарда ще действат Бандаловски, Попов, Крачунов и Венцислав Василев. Непосредствено пред тях като единствен дефанзивен халф ще бъде ситуиран Лукас Саша.

Милен Радуканов ще потърси място в титулярния състав за Ивайло Чочев. Очаква се той да играе заедно с Анисе зад централния нападател Мартин Камбуров, който ще бъде предпочетен пред неубедителния и вечно намусен Платини. Включването на бившия футболист на Чавдар (Етрополе) като титуляр ще доведе и до вътрешни размествания в състава. Очаква се Марсиньо да заиграе по десния фланг вместо разочаровалия срещу Монтана Сержиньо. Не е изключен и друг вариант - бразилецът да бъде до Чочев, а Анисе на фланга.

В Черно море също имат проблеми с наказани и контузени футболисти. Срещата поради травми пропускат Георги Божилов и Самуел Камазола, а талантливият вратар Георги Китанов е наказан. Това ще доведе до размествания в схемата на Георги Иванов. Бившият футболист на Ла Коруня Кристиан Идалго ще се премести от десния фланг в центъра, точно зад изнесения нападател Инканго. Мирослав Манолов пък ще започне като дясно крило. Като двойка халфове ще играят Еденилсон и Георги Илиев, а капитанът ще има по-свободни функции на терена, докато бразилецът ще е натоварен с по-отбранителни задачи. На вратата на Черно море ще дебютира Емил Михайлов, дошъл през зимата от Локомотив (София). На резервната скамейка пък е записан стражът Георги Ставрев, който е син на треньора на вратарите на Черно море Стоян Ставрев.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).