Черно море засили Беласица към "Б" група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:07 / 04.05.2008
1014
Беласица не успя да победи Черно море и двата отбора завършиха наравно 1:1 в среща от 28-ия кръг на "А" група. Хиксът почти сигурно изпраща петричани във втория ешелон от следващия сезон, тъй като два кръга преди края на шампионата, те изостават с пет точки от Берое и зоната на спасението. В оставащите кръгове Бела гостува на вече изпадналия Марек и приема Ботев (Пд). Тимът от Петрич обаче трябва да се надява на две загуби на Берое от мачовете им с Пирин и Локо (Сф), за да остане в елита, тъй като дори при точка старозагорци се спасяват.

Беласица имаше всички шансове дори да победят Черно море, но домакините не съумяха да оползотворят положенията си. Още в 30-та минута те бяха принудени да извършат смяна, заради контузия на Николов. Появилият се като резерва Кабранов обаче се оказа най-добрият на терена за Бела в оставащата част от двубоя. Нападателят имаше шанс да открие още през първото полувреме, но намери вратата едва в 48-ата минута. Тогава той откри резултата за Беласица, след като засече с глава центриране от фаул на Господинов. След като получиха гол във вратата си, гостите от Варна се събудиха и започнаха да търсят по-активно гола. Той падна след центриране в наказателното поле, след което Дани Георгиев изравни с глава. Андонов имаше възможност и окончателно да изпрати Бела в "Б" група, но в даденото от рефера продължение нападателят пропусна сам от няколко метра.

След тази среща варненци имат 44 точки и са на шеста позиция, на две точки от петия Славия. По 44 точки имат още седмия и осмия Черноморец и Пирин.

 

Беласица - Черно море 1:1

Беласица: Бахтарлиев, Диану, Савов, Николов (30 Кабранов), Трифонов, Велинов, Вава, Виля, Маркес ( 68 Димитров), Бето, Господинов

Черно море: Илчев, Периш, Домакинов, Александров, Лазаров, Андре, Стоянов, Александров-Кривия, Тигран (64 Андонов), Мирчев (46 Манолов), Д. Георгиев

Голмайстори: Кабранов (48); Д. Георгиев (71)

Жълти картони: Виля; Манолов

Съдия: Антон Генов

Стадион "Цар Самуил" - 500 зрители

Източник: gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).