Венци Маринов: Не е Коледа, за да правим подаръци на Разлог

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:59 / 14.05.2013
1237
Централният защитник на "Спартак 1918" Венцислав Маринов заяви, че няма да правят подаръци на "Пирин" (Разлог) днес. Мачът от XXIV кръг на "Б" група започва в 18 ч. на стадион "Спартак".

Както е известно, гостите се борят за оцеляване, като засега са с 3 точки повече от "Шумен" и с една зад "Калиакра". Един от трите тима ще придружи "Сливен", "Септември" (Симитли) и "Видима" в третия ешелон.

"Това, че Разлог са застрашени от изпадане, си е техен проблем. Не е Коледа, за да им правим подаръци. Максимално мобилизирани сме да победим, защото още не сме го правили у дома тази пролет. Много от нас ще имат и допълнителен стимул за успех, защото това може да се окаже последният ни мач във Варна. Казвам го, защото получих информации, че Симитли няма да се явят в последния кръг", заяви за "Народно дело" Маринов.

Относно това, че през пролетта не се вкарвали гол на свой терен, той бе лаконичен: "Срещу "Пирин" ще вкараме не само един, а повече. Надявам се и да запазим вратата си "суха", все пак имаме най-добрата защита в групата."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).