Варчев: Не оправдахме очакванията на спонсора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:30 / 06.05.2008
645
Вицепрезидентът на варненския баскетболен клуб Черно море-Еврохолд Симеон Варчев заяви за "Позвънете Новини", че играчите му не са опрадали доверието на спонсора на тима Асен Христов. "Не можахме да изпълним задачите, които бяха поставени пред играчите от Асен. Това наистина е много жалко. Не мога да си обясня защо стана така", каза Варчев. Варненци отпаднаха още на четвъртфиналите в баскетболното ни първенство след 1:2 победи срещу Спартак (Плевен).
Бившият национален селекционер все пак заяви, че се надява Христов да продължи договора с клуба и за следващия сезон. "До една седмица ще стане ясно дали и догодина Христов ще ни е спонсор. На мен ми се иска това за е така, но тези неща не зависят от мен", добави вицепрезидентът. Партньорите на Асен Христов се събраха днес, за да обсъдят дали ще продължат да спонсорират варненския клуб.
Варчев коментира, че все още не се знае дали ще бъдат освободени играчи от тима или пък треньори. "Когато всичко се изясни около финансовото ни състояние за следващия сезон ще стане ясно дали някой ще си тръгва. Първо искаме да разберем с какъв бюджет ще разполагаме занапред и тогава ще вземаме решения. В този момент не мога да кажа абсолютно нищо", добави вицепрезиденът.
Той разкри, че не е очаквал тима му да отпадне още на 1/4-финалите в плейофите. "Аз лично си мислех, че ще продължим. Това бе напълно нормално с оглед на баскетболистите, които имаме. Все пак не мога да отрека, че направихме много грешки. Много от баскетболистите бяха далеч от собствените си възможности. Аз лично не мога да си обясня защо играчите са толкова далеч от това, което мислим, че могат. Сезонът бе много посредствен. Класирахме се на пето място в крайното класиране. Не направихме нищо в плейофите. Как това да е добър сезон за нас? В последните 26 години завършваме за трети път на пета позиция", завърши Варчев.

Източник: Александър Георгиев, в. Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).