Спартаклийските тигри са № 1 във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:55 / 20.05.2013
469
Шампиони по аматьорски футбол на Варна и региона станаха "Тигрите". Но не бистришките, а "Спартаклийските тигри", които спечелиха регионалния турнир на най-голямата любителска надпревара "Каменица Фенкупа". На финала те се наложиха с дузпи над ветераните на "Черно море", за които играят бивши звезди на "А" група като Милен Петков и Пламен Тимнев. Двата отбора си заслужиха правото да играят в националния финал и да спорят за голямата награда - екскурзия до Рио и посещение на мач на митичния стадион "Маракана".

След 1:1 в редовното време равенството между "тигри" и ветерани се запази и след 8 вкарани дузпи, но бившите футболисти първи изпуснаха от бялата точка.
Рекордна скорост за тазгодишното издание на турнира от 111 км/ч бе засечена в играта "Силен шут". Стрелецът Валентин Колев бе награден с фланелка на новия шампион в Лига Европа - "Челси".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).