Вили Вуцов сменя Мъри Стоилов в Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:25 / 07.05.2008
811
Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков и старши треньорът Станимир Стоилов вече не са на работа в клуба. Това стана ясно днес, след като завърши срещата между двамата и собственика адвокат Тодор Батков. Сбирката между Сираков, Стоилов и Батков продължи не повече от 20 минути. "От 4 години очаквам подобно решение", заяви Мъри Стоилов и допълни, че може да говори повече след дербито с ЦСКА в събота. "Нека да играят спокойно момчетата и тогава ще говоря", каза още Стоилов.
На неговото място като старши треньор от утре сутринта ще бъде Велислав Вуцов. Наставникът на Калиакра (Каварна) сам призна за това решение, докато Батков увери, че едва утре ще каже името на новия наставник.
Варианти за наставник на Левски са били още Георги Василев-Гочето, Славолюб Муслин, Димитър Димитров-Херо и Ясен Петров. Ръководството обаче се е спряло на Вуцов.
Босът на Калиакра и кмет на Каварна Цонко Цонев пожела успех на Вили Вуцов на новия му пост.  Цонев е категоричен, че няма да спира специалиста и разкри, че двамата отдавна са се разбрали да реагират по този начин при предложение от страна на вече бившите шампиони на България. "Пожелавам успех на Велислав Вуцов, начело на Левски. Той чака този момент от две години. За нас като клуб от "Б" група е огромно признание, че "сините" са харесали нашия треньор. Това е признание за качествения начин, по който се работи в Калиакра. С Вили отдавна сме се разбрали, че той е свободен да напусне по всяко време, ако отборът, който го иска, е Левски. С Вили продължаваме да бъдем много добри приятели и винаги ще бъде така", заяви Цонев.
По всяка вероятност мястото на Сираков ще заеме легендата Божидар Искренов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).