Радо Станев имал подутина като топка за тенис в крака

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:57 / 07.05.2008
632
Вратарят на Спартак Радостин Станев призна, че ще направи всичко възможно да се възстанови от контузията си до дербито на Варна с Черно море, което е в събота от 18 ч. на стадион "Тича". Стражът е получил травмата си по време на мача със Славия, при сблъсък с албанеца Малинди. "Контузията е в костта над глезена. Подува се постоянно, в един момент беше като топка за тенис хематомът. Две снимки му направихме, тъй като имаше съмнение за счупване. Сега съм по-добре и се надявам да съм готов до събота. Днес тренирах, но пак се ударих на същото място и леко се наду", обясни за "Позвънете Новини" Станев.
Вратарят очаква дербито да се превърне в празник за града. "Моментът е добър за нас, тъй като си решихме оставането. Черно море също изнесе много силен втори полусезон, ще играе финал за Купата и определено заслужава уважение. Така че ще стане много хубаво дерби. Шансовете са 50:50. Играем за престиж. Очаквам празник за Варна", сподели опитният състезател.
Радо разкри, че от ръководството на "соколите" са му предложили нов договор. Той има и други оферти, но е категоричен, че вариант №1 винаги е бил и ще си остане родният му Спартак. "Всичко зависи от ръководството. Трябва да се направи боеспособен и перспективен отбор. От самото начало да има поставени сериозни цели. Спартак винаги е бил на първо място в моето сърце, така че очаквам разговора с ръководството", завърши Станев.

Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).