Назаем от sportline.bg: Черно море кани Сираков и Стоилов, иска титла догодина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:51 / 08.05.2008
1361
Ръководството на варненския Черно море ще се събере веднага след финала за Купата на България, за да обсъди евентуално предложение за работа към изгонените от Левски Наско Сираков и Станимир Стоилов, научи Sportline.bg. Босовете на "моряците" ще преценят внимателно дали да поканят тези специалисти и да заложат на тях за спечелване на шампионската титла през следващия сезон. Собствениците на Черно море са твърдо решени на всяка цена да изградят качествен отбор, с който да се преборят за първото място и да гонят участие в европейските клубни турнири.

Именно заради плановете им да наемат Сираков и Стоилов, шефовете са преговаряли за привличане на Христо Йовов. Целта на варненци е да съберат в Черно море бивши футболисти на Мъри от Левски, за да изградят около тях силен отбор. Заради тези планове и ветеранът Сашо Александров-Алекс отказа да ходи в чужбина и остана да играе във варненския клуб.

Източник: Агоп Вартанян


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).