Денислав Коцев води кадетите на финали

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:13 / 30.05.2013
839
Новият старши треньор на мъжкия отбор на "Черно море-Порт Варна" Денислав Коцев ще заведе кадетите (до 16 години) на клуба на финалите на държавното първенство по баскетбол в Самоков. Вчера стана ясен жребият, като "моряците" попаднаха в група с "Делфин", "Баскетболно детство", "Шампион 2006", "Левски" и домакина "Рилски спортист".

"Много ще ни е трудно, тъй като ние сме една година по-малки от своите съперници. Всяка победа ще е някакъв успех за нас, но шансовете ни са малки. В групата ни са най-силните отбори, докато в другата шестица има преодолими съперници. Нашето първенство е догодина, когато спокойно можем да се борим за титлата", заяви за "Народно дело" Коцев.

В другата група е варненският "Академик", а останалите тимове там са "Доростол", "Видабаскет", "Академик" (София), "Дунав" и "Балкан".

Финалите в Самоков са от 10 до 16 юни.

Вчера бе изтеглен и жребият за държавното първенство за кадетки до 16 години, което ще се проведе между 14 и 18 юни в зала "Румен Пейчев" в София. Варненският "Черно море-Одесос" попадна в група "А", където са още "Левски", "Септември`97" и "Балкан".

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).