Варна пак иска кръг от Шампионската лига

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:18 / 30.05.2013
650
"Гранд Про", който за втора поредна година спечели титлата в държавното първенство по футзал, ще кандидатства отново за домакинство на предварителен кръг от Шампионската лига. Това призна пред "Народно дело" старши треньорът на варненци Димитър Пантев. През миналата година подопечните му приеха тази фаза от състезанието и дори спечелиха групата си в Двореца на културата и спорта. В следващия кръг, който се игра в Кипър, те отпаднаха. От УЕФА тогава дадоха отлична оценка за организацията на "Гранд Про" и това до голяма степен ще им помогне да спечелят отново домакинството.

За съжаление те няма да могат да кандидатстват с Двореца на културата и спорта, тъй като зала "Конгресна" не отговаря на изискванията за отстъп между терена и трибуните. "През миналата година от УЕФА направиха компромис, но през тази вече няма как да стане. Обсъждаме други варианти и до няколко дни ще обявим точно с коя зала ще домакинстваме. Решението на УЕФА ще бъде взето около 15 юни. Самите мачове пък ще бъдат около края на август", заяви Пантев.

Той събира своите състезатели за подготовка на 15 юли. Треньорът работи усилено по селекцията. На този етап е ясно, че клубът ще привлече още един чужденец, който този път няма да е сърбин, както и двама българи. Все още от "Гранд Про" няма освободени играчи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).