120 полицаи ще охраняват дербито

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:47 / 09.05.2008
571
Общо 120 цивилни и униформени служители на полицията ще охраняват дербито между Черно море и Спартак, което ще се играе от 18 ч. на стадион "Тича", съобщиха от Областна дирекция "Полиция" във Варна. В охраната са включени служители на охранителна и криминална полиция, служители с кучета и от сектор СПООР. Охраната на стадиона започна още от снощи, за да се предотврати внасянето на запалими или избухливи вещества на стадиона.
От полицията очакват при хубаво време стадион "Тича" да бъде пълен. Днес през деня в полицията е имало среща с представители на двата фенклуба заради предстоящия двубой. От полицията съобщиха още, че на стадиона няма да бъдат допускани привърженици, които са под въздействие на алкохол или опиати. Органите на реда и представителите на фенклубовете са се договорили на стадиона да бъдат внесени факли, които ще спомогнат до голяма степен за хубавата атмосфера на трибуните.
От ръководството на Черно море обявиха, че всеки привърженик на футбола във Варна, независимо на кой отбор симпатизира, може да влезе на стадиона срещу билет от един лев. Така бяха разсеяни спекулациите, че на "соколите" ще бъде дадена определена квота билети, каквато е практиката при западните отбори. Привържениците на Спартак ще влизат на стадиона от входа до светофара на бул. "Осми приморски полк" и ул. "Никола Вапцаров".
Главен съдия на двубоя ще бъде шуменския арбитър Станислав Тодоров, който за първи път ще ръководи варненското дерби.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).