Раздадоха наградите в градското по футзал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:55 / 09.05.2008
891
На специалана церемония в Двореца на културата и спорта днес бяха наградени призьорите от градското първенство на Варна по футзал. През тази година участие в шампионата взеха 16 тима, разделени в две групи като първите четири от двете осмици сформираха елитна група, а останалите се отделиха във втора осмица.

Шампион за трета година поред стана МФК Варна, който записа пълен актив от 42 точки. Със сребърните медали се окичиха Делфини, а на трета позиция остана съставът на Одесос-Интерком груп. Освен купи и медали за първата тройка, организаторите връчиха и няколко индивидуални приза. За най-добър вратар бе определен националът Исмет Хаджиев от МФК Варна, неговият съотборник Борис Трендафилов взе приза за голмайстор с 35-те си попадения, а Йордан Милков (Делфини) стана най-полезен състезател. За най-прогресиращ отбор бе определен тима на Одесос-Интерком груп, а отличието за феърплей отиде във Феличе.
"През тази година отборите бяха повече, а най-радващото бе, че всички бяха много сериозни, с което допринесоха за доброто протичане на шампионата. Формулата с 16 отбора и две осмици се оказа успешна. Успешен бе и регламентът, който предвиждаше при равенство да се бият дузпи. Забеляза се и това, че всички отбори бяха добре екипирани, което още веднъж говори за сериозността им", заяви зам.-председателят на Зоналния съвет на БФС Петър Петров. Той заедно с шефа си Благой Калфов и представителите на общината Тодор Мутафов, Боян Атанасов и Деси Календжиева наградиха призьорите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).