Селекционерът на аматьорите: Ще се представим достойно на Евро 2013

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:58 / 05.06.2013
642
Националният отбор на България ще вземе участие на Европейското първенство за аматьори в Италия този месец. Селекционерът на тима Красимир Манолов събра избраниците си на подготвителен лагер преди турнира и бе любезен да сподели пред Topsport.bg очакванията си за нашето представяне на първенството.

"В момента сме на последен лагер преди Европейското. На 20 юни заминаваме за Италия. Всичките ми играчи са от В група, събрал съм най-доброто от четирите "В" групи на този лагер", заяви Манолов.

"Много съм доволен от спечелената квалификация през април. В Ловеч бихме Швейцария и Румъния, паднахме от Хърватия, но вече се бяхме класирали".

"На Европейското започваме срещу Русия на 22 юни, на 24-ти играем с Испания и 27-ми с Беларус. Целта ни е да се представим достойно. България има традиции в този турнир, два пъти сме били на финал", напомни Манолов.

"С потенциала, с който разполагаме, се надяваме да представим България достойно, въпреки че срещаме традиционно силни футболни страни. Прибираме се на 16 юни от последния лагер преди заминаването на 20 юни", сподели още специалистът.

Манолов спомена и някои от играчите, на които ще разчита на Европейското - Емил Виячки от Марек, Николай Илиев от Добруджа, Ангел Стоянович от Витоша Бистирца, Теодор Стефанов от Левски Карлово и др.

"Мисля че сме събрали достатъчно добри играчи. Искам да благодаря на БФС, който ни осигури чудесни условия за подготовка и на Аматьоската Футболна лига. Настоящето на нашия футбол е точно в аматьорския футбол. Малко се отразява той, а там има наистина талантливи играчи, които остават незабелязани. Мениджърите не обичат да пазаруват от аматьорския футбол", завърши Краси Манолов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).