Нефтохимик под въпрос за елита, прекрояват отново "А" група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:08 / 05.06.2013
1706
Нефтохимик може да не започне в "А" група, а форматът на елитната ни дивизия да е 12 отбора, съобщава TV7. Въпреки решението на Изпълкома от миналата седмица в първия ешелон да има 14 тима, още другата седмица могат да настъпят неочаквани промени.

Бургаският клуб няма осигурено финансиране за следващия сезон и трябва да даде отговор до петък, дали ще може да участва в "А" група. В Нефтохимик се надяваха, че влизането в елита ще им осигури спонсори, но до момента никой не е изявил интерес да дава пари на втория бургаски тим в елита.

Ако Нефтохимик не покрие изискванията, Изпълкомът трябва да реши, какво да прави, защото така ще останат нечетен брой отбори.

Проблематично е участието и на другия тим, който влезе в "А" група - Любимец. Той заяви стадиона в Сливен, но и това може да бъде аргумент в крайна сметка да не бъде допуснат в първа лига. Изпълнителното бюро на БФС ще заседава следващата седмица и може да реши отново да прекрои "А" група.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).