Ветераните на Варна срещу Израел на полуфинал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:13 / 07.06.2013
738
Футболните ветерани на Варна се класираха за полуфинала на световните работнически игри. Това стана възможно, след като селекцията на Стефан Богомилов и Антон Фажев направи 2:2 с "Аско" (Австрия) и завърши първа в група "Б" с 4 точки. На полуфинала днес варненци срещат Израел от 10,30 часа на "Тича".

Във вчерашния мач "Аско" поведе с 2:0, но след почивката домакините се развихриха и логично изравниха. Първо Мартин Христов опита да центрира, но топката прехвърли вратаря и спря в мрежата, а в 89-ата Станислав Стоянов донесе ценната точка с майсторско попадение. През останалото време куп пропуски направиха Христов, Живко Бояджиев, Марин Петров, Никола Василев и Пламен Тимнев, който се контузи и напусна към края. Гостите завършиха двубоя с 10 души заради червен картон в 64-тата мин. На три пъти пък футболисти на варненци напускаха за по 5 минути терена заради жълти картони.

Съставът
Неделчо Добрев, Севдалин Стайков, Пламен Панайотов, Станислав Стоянов, Живко Бояджиев, Николай Станчев, Диан Генчев, Марин Петров, Мартин Христов, Пламен Тимнев, Никола Василев (Диян Дончев)

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).