Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Ще предават всички мачове от родното първенство по телевизията
Автор: Екип Varna24.bg 11:57 / 11.06.2013Коментари (22)736
© Varna24.bg
Абсолютно всички мачове от новото първенство ще бъдат предавани по телевизията. Това стана ясно от пресконференцията за ТВ правата днес. ТВ7 и News7, както и нов спортен канал на медийната група - Sport 7, са телевизиите, които ще излъчват седемте срещи от всеки кръг на новото първенство.

Договорът е за 3 години и е на стойност 15 млн. лева. Управителят на "Футбол Про Медия" Атанас Караиванов и изпълнителният директор на медията Николай Бареков подписаха контракта за следващите три сезона заедно с шефовете на Лудогорец и Левски Кирил Домусчиев и Тодор Батков и президентът на БФС Борислав Михайлов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кви са тези коментари бе хора ?!?! Ще дават всечки мачове в "А" група... По този начин пропагандират българското първенство !!! Сигурен съм,че ще се вдигне посещаемостта в цяла България... Единственото лошо е,че ще има повечко мачове през седмицата,ама нали затова ни направиха осветлението...
0
 
 
Става, щом не чувам нежните гласчета на Петър Василев, Сашо Йовков(Германие, Францие, Българие) и "Кедъра"!
0
 
 
само канала дават по един мач на 2 месеца...
0
 
 
А за истинския волейбол който се играе тук и дума няма :)))
+3
 
 
Черно-белите с двуразови тренировки до петък. Футболистите на Локомотив (Пд) ще тренират по два пъти на ден до петък включително. Сутрешните занимания ще са предимно бегови за физическа издръжливост. Следобед пък ще има и упражнения с топка. Тренировките започват съответно в 10,00 и 18,00 часа. За събота е предвидена само една тренировка сутринта, която ще е възстановителна. В неделя футболистите ще имат почивен ден.
+1
 
 
Прочетох "продават" и викам ей, разгеле, ще гледаме най-накрая футбол на живо... :)))
0
 
 
Вместо Спорт7, да го бяха кръстили Смях7, щом само футбол и то нагласен ще предават. А има наистина толково много други спортове от които ни вест, ни кост, докато не се изпусне някой в рейса, че видиш ли го тренира и половината рейс е във възторг "Ама то това има ли го в България ?!? "...
-3
 
 
Трагедия ! Има и други спортове в България... защо не предават обиколката на България по националната вместо селското уговорено първенство.
+3
 
 
... поради голям заявен интерес от Китай, Индия, Малайзия, Южна Корея и Япония. За Локо и Ботев очаквайте не повече от по 2-3 домакински мача в събота или неделя. Тъпо.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: