Куршума каза "Да" на Анелия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:16 / 13.05.2008
989
Най-добрия халф в Северозападната В АФГ Мартин Кръстев Куршума сключи брак с дългогодишната си приятелка Анелия на датата, на която са се запознали пред 6 години на 11 май.
                                             
Куршума, който е един от топ реализаторите на Локомотив Дряново и треньор на детската подготвителна група, събра приятели и съотборници на сватбена церемония в ритуалната зала на Дряново.

Кумове на младото семейство бяха приятелите им Елисавета и Пламен Янкови. Кметът на града д-р Иван Николов засвидетелства брака и пожела на младоженците да запазят за дълго магията на любовта.

След това Мартин и Анелия посетиха църквата "Св. Николай" в Дряново и получиха благословията на отец Йоан.

Над 170 души се веселиха в ресторанта на елитния Парк - хотел "Дряново", посрещнати от известния хотелиер и президент на клуба Георги Вълев.

За невероятната атмосфера и доброто настроение допринесоха оркестър "Дряново", а специален поздрав към влюбените направи участничката в първото издание на "Мюзик Айдъл" дряновката Илияна Ковачева.

Младоженците бяха отрупани с много подаръци. Братът на Мартин Петьо Кръстев, който също е треньор в отбора, подари на най-новото семейство в Дряново ценна икона.

Най-големият фен на Куршума, 9-годишния Теодор, който тренира в неговата школа, поздрави младото семейство със специално брейк изпълнение.

Кулминацията на вечерта настъпи в мига, в който булката разряза сватбената торта и подслади гостите, а изпълнителния директор на клуба DJ Теди Джорджо продължи до полунощ партито със своя микс.

В момента Локомотив Дряново е на 9-то място в групата.

След големия празник отборът отново тренира усилено и се готви за победа при гостуването в град Никопол тази сряда.

Източник: Радост Георгиева


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).