Спас Натов подаде оставка от поста старши-треньор на Черно море-Еврохолд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:09 / 13.05.2008
533
Старши треньорът на Черно море-Еврохолд Спас Натов подаде оставка, която бе приета от ръководството на тима. Още през сезона легендата на варненския клуб искаше да напусне работа, но бе убеден да изкара сезона до края. Под негово ръководство за 2 години "моряците" играха един финал за Купата на България и се наредиха на трето място в шампионата. Все още не е ясно дали Натов ще остане на работа в клуба, но има голяма вероятност това да се случи, защото нито ръководството, нито феновете са недоволни от неговата работа.
"Спас със сигурност ще остане на работа в клуба. Дали като помощник-треньор или като наставник в школата, ще решаваме допълнително", категоричен бе вицепрезидентът на варненци Симеон Варчев.

Самият Спас заяви, че не е доволен от свършеното през сезона и е било нормално да си подаде оставката. Той призна още, че никога не се е натискал да води отбора, но с радост ще работи за Черно море.
Заместник на Натов все още не е определен. Спонсорът на клуба Асен Христов е заявил, че ще продължи да подкрепя Черно море Еврохолд, като има вероятност тима да участва в Балканската лига.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).