7-иците на Футволей турнир Варна 2013

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:09 / 17.06.2013
1036
Независимият кандидат за кмет на Варна Михаил Куликов връчи купите и медалите на победителите във Футволей турнир Варна 2013, първи кръг от републиканското първенство, което се проведе през уикенда на плажа до втора буна. Футволей съчетава най-доброто от двата спорта - футбол и волейбол и привлича все повече и ентусиасти, и
професионалисти.

В най-атрактивния и все по-популярен спорт се включиха 12 двойки от Варна и Бургас, сред които бяха и действащи
футболисти на Черноморец Нефтохимик и Спартак Варна. Всички те участваха с № 7 на фланелките и показаха отлични разигравания и интересни мачове.

Независимият кандидат за кмет Михаил Куликов връчи купата на победителите Симеон Чилибонов и Георги Петков - от Бургас. Изненадата на плажния терен стана спортната двойка Георги Димитров - Генади Алберто от Варна, които показаха високо майсторство и завиден спортен хъс.

Победителите ще представят страната ни за първи път в международен футволей турнир в Грац, Австрия на 24 и 25 августтази година.

Спорт за всички и за високо спортно майсторство са сред 7-те важни крачки, които предлага Михаил Куликов за развитието на нашата Варна. В рамките на две години ще бъде извършена спешна реконструкция и модернизация на Дворец на културата и спорта до средата на 2015 г., а в кратки срокове ще се изгради и закритият басейн "Приморски".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).