Георги Иванов иска бранител на Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:23 / 18.06.2013
1355
Черно море проявява интерес към един от защитниците на Левски, разбра "Тема Спорт". Става въпрос за левия бек Орлин Старокин. 26-годишният футболист е попаднал в полезрението на треньора на моряците Георги Иванов.

Гонзо изпитва сериозни затруднения с избора на човек за левия фланг на отбраната, заради което иска да си осигури поне още един. Той вече привлече един бивш футболист на Левски за тази зона - Стефан Станчев.

Наставникът на моряците обаче се притеснява, че юношата на Левски не е типичен краен бранител за левия фланг, а е по-силен отдясно. Заради това Гонзо ще опита да се подсигури с привличането на Старокин. Иванов познава отлично качествата на защитника от работата си в Левски.

Именно по настояване на бившия нападател Старокин акостира на "Герена" през лятото на 2011 година. Тогава сините броиха на Черноморец общо около 600 хиляди лева за правата му, като част от сделката за юношата на ЦСКА по посока Бургас бяха пратени младежките национали Борислав Балджийски и Александър Киров.

Поради контузия на последния обаче сините доплащаха в брой. За две години на "Герена" Старокин така и не успя да увери феновете на сините, че парите са си заслужавали. Играта му ту бе стабилна, ту изкарваше извън нерви и най-търпеливите привърженици на тима.

Последната изцепка на бранителя, с която чашата на търпението преля, беше в мача с Пирин ГД през миналия сезон. Тогава левият бек направи глупава дузпа в последните минути, с която неврокопчани се добраха до точката и спряха сините по пътя към върха. До момента защитникът е изиграл 53 мача за сините във всички турнири, в които е отбелязал един гол.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).