Малките "моряци" показаха характер и елиминираха Берое

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:29 / 18.06.2013
923
Юношите на "Черно море" родени 1998 година се класираха по драматичен начин за полуфиналите на Републиканското първенство в тази възрастова група. Талантите, водени от наставника Калоян Георгиев сломиха с 3:2 като гости връстниците си от "Берое" в реванша от 1/4 финалите, който се игра при невероятна жега на изкуствения терен на стадион "Берое" в Стара Загора.

Срещата започна кошмарно за "моряците", които получиха гол в 18-ата мин., а в 25-ата мин. "заралии" дръпнаха с 2:0, след гол от дузпа. За капак варненци останаха и с човек по-малко, след червен картон на капитана Валери Христов, който извърши нарушението за 11-метровия наказателен удар.

При този резултат напред щяха да се класират старозагорци, които загубиха първия мач с 1:3 в морската столицата. "Моряците" обаче не бяха казали последната си дума. Възпитаниците на Калоян Георгиев показаха изключителен характер през второто полувреме и успяха да обърнат развоя на мача с три безответни гола на голмайстора Валентин Йосков.

Две от попаденията таланта отбеляза с глава, а третото - след самостоятелен пробив. След двубоя наставника Калоян Георгиев заяви, че не е особено доволен от играта на своите футболисти, но за сметка на това се радва за характера, който са показали играчите, въпреки тежкия нокдаун в началото на двубоя.

Жребият за полуфиналите се тегли в сряда, като до тази фаза достигнаха още отборите на "Левски", ЦСКА и "Черноморец".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).