Литекс спечели Купата на България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:12 / 14.05.2008
694
"Черно море" (Вн): Илчев, Джоров, Домакинов, Ал. Александров, Периш, Ст. Стоянов (62 Тигран), Р. Андре, Д. Георгиев (70 Джоров), Т. Колев, Алекс, Манолов Резерви: Кр. Колев, Р. Бачев, Томаш, Д. Димов, Да Силва, Тигран
"Литекс" (Лч): Тодоров, Манолев, Камбон, Пл. Николов, Венков, Йеленкович, Сандриньо, Генчев, Том (89 Томе), Ив. Попов (90+2 Ангелов), Бибишков (68 Берберович)
Жълти картони: Рикардо, Манолов (Чм), Манолев (Лч), Попов (Лч) Съдия: Николай Йорданов
Стадион "Васил Левски" - зрители 1700
"Черно море" се препъна с "Литекс" и загуби финала в турнира за Купата на България с 0:1. Попадението бе дело на Станислав Манолев, който в 57-ата минута се възползва от добро центриране на национала Ивелин Попов. "Моряците" бяха малко по-добрия тим на терена през първите 45 минути, но през втората част тимът на Миодраг Иешич напълно отказа варненци от нещо повече от минимална загуба. Възпитаниците на Никола Спасов не успяха да стигнат дори до едно чисто голово положение в мача. В началото на двубоя Мирослав Манолов падна в наказателното поле на "Литекс", но съдията Николай Йорданов остана безмълвен. Това общо взето предшества опита на "Черно море" да превземе ловешката врата. През второто полувреме Николай Домакинов с глава имаше възможност да отбележи изравнителното попадение в 61-вата минута, но ударът му мина над вратата. Наставникът на варненци Никола Спасов пусна в игра Кирил Джоров с амбицията "Черно море" да обърне мача, но това не стана. След края на двубоя верните фенове на "моряците" аплодираха тима на "Черно море". Двубоят се изигра пред празните трибуни на стадион "В. Левски", където присъстваха не повече от 1600 души.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).