Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
"Моряците": Забравяме финала и гоним победа в Севлиево
Автор: Екип Varna24.bg 12:38 / 16.05.2008Коментари (0)691
© Михаил Дечев
Да забравят загубения финал за Купата на България и да спечелят последния си мач срещу Видима-ркавоски в Севлиево, се заканиха футболистите на Черно море. Варненци гонят петото място, което им дава право да играят в "Интертото". Те изостават на петия и шестия Славия и Черноморец с по две точки. "Белите" срещат с Левски, а бургазлии гостуват на Литекс.
"Последният ни мач е много важен. Колкото и да ни е трудно, трябва да се съвземем и да играем за победа. Надявам се Славия да загуби от Левски. Дано "сините" да играят феър плей. Все пак това е Левски, клубът има нов треньор и вярвам, че ще играе за победа. Не вярвам да има някакви уговорки", коментира полузащитникът на "моряците" Даниел Георгиев. Той добави, че грешката от статично положение в 57-ата минута е повлияла за загубата от Литекс. "Получи се много равностоен мач, без много положения пред двете врати. Заради тази грешка от статично положение донякъде загубихме мача. Явно имаше напрежение през второто полувреме. През първото играхме по-добре. Който първи сгрешеше, щеше да загуби мача. Така и стана. Този гол бе прекалено лек. Литекс в този мач и преди това във Варна игра равностойно. Съперниците не са ни надиграли с нещо. Просто след гола се поуспокоиха малко, което е нормално. И ние да бяхме вкарали първи гол, и ние щяхме да се успокоим. Този гол много ни прекърши. От там до някаква степен мачът се реши", добави Георгиев.
Неговият съотборник Николай Домакинов пък смята, че статичните положения са можели да решат двубоя и в двете посоки. "Съперникът бе по-концентриран в статичните положения, вкара гол и с него победи. Не мисля, че сме показали две лица. Първото полувреме си играхме, второто също. Видяхте, че Литекс нямаха никакви положения. Ние имахме две - моят удар и едно на Миро Манолов. Те нямаха възмогности, освен гола. Сега мисля, че трябва да забравим по най-бързия начин този двубой и да гледаме напред. Отиваме в Севлиево да победим, за да можем наистина да постигнем целите в първенството. След мача със Спартак направихме нещата така, че вместо другите отбори да са зависими от нас, ние трябва да сме зависими от тях. Дай Боже всичко да е в наша полза и да успеем да завършим първенството по най-добрия начин", каза за "Позвънете Новини" Домакинов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: