Двама нови в групата на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:01 / 16.05.2008
827
Двама нови футболисти в сравнение с групата от финала на турнира за Купата на България с Литекс отпътуваха с отбора днес за Севлиево. Нападателят Тигран Гарабахтисян по всяка вероятност изигра последната си среща за "зелено-белите" срещу ловчанлии, а Рикардо Андре е наказан. На техните места влязоха младият Тодор Колев и Маркош да Силва. Много е вероятно дори Колев, който е юношески и младежки национал на България, да попадне в титулярния състав.
Успехът е от изключително значение за състава на варненци, които гонят петото място и класиране в турнира на УЕФА "Интертото". В момента те изостават на петия и шестия Славия и Черноморец с по две точки. "Белите" срещат Левски, а бургазлии гостуват на Литекс.
Ето и групата на Черно море: Карамфил Илчев, Красимир Колев, Станислав Стоянов, Александър Александров, Николай Домакинов, Кирил Джоров, Жовалдир Перейра-Периш, Радослав Бачев, Михаил Лазаров, Александър Томаш, Даниел Георгиев, Александър Александров-Кривия, Маркош да Силва, Тодор Колев, Мирослав Манолов, Георги Андонов, Константин Мирчев, Петър Костадинов.

Източник: Александър Дечев, Позвънете&Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).