Боян Илиев: От вестниците разбрах, че съм договорен за Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:19 / 16.05.2008
925
Капитанът на Спартак (Варна) Боян Илиев призна пред "Позвънете Новини", че е изненадан от публикацията в столичен ежедневник, че вече е договорен за преминаване в Левски от лятото. "И аз останах изненадан от тази статия. С мен никой не е говорил и не знам от къде идват подобни информации. Нали знаете, че футболистите последни разбират за трансфера си (смее се). Естествено, ако има предложение от Левски, няма какво да се коментира. Това е голям клуб", коментира Боян.
Той разкри, че има няколко оферти от чужбина, както и две от наши клубове. "Получих две сериозни предложения от България. Става въпрос за перспективни отбори, които влагат сериозни пари за развитието си. Освен това има оферти от отбори от три-четири държави - както руски, така и от Централна Европа. Голяма е вероятността да остана и в родния ми клуб Спартак. Всичко зависи от това какви ще са амбициите на отбора за следващия сезон. Надявам се да се готви нещо сериозно", обясни универсалният футболист.
Илиев каза още, че той и неговите съотборници сами са си направили труден сезона. "В един момент бяхме ударили дъното всички, но сами си бяхме виновни за това. След това обаче се надигнахме и, ако не се лъжа, в последните пет мача нямаме загуба. Идването на Ради Здравков също много ни помогна. Смятам, че преобразяването ни се дължи главно на това, че всеки от нас се уважава като футболист. На никого не му е приятно да играе в отбор, който е под чертата с изпадащите отбори. Това е основното, което ни мобилизира и ни помогна да си запазим мястото в групата два кръга преди края на шампионата", доволен е капитанът на "соколите".
За утрешния мач с Марек Боян си пожела Спартак да подобри рекорда за сезона по отбелязани голове. "Досега сме вкарвали най-много два гола в един мач, така че сега искам три. Знам, че на Марек често им вкарват по четири, но ние ще сме доволни и от три попадения", завърши Илиев.

Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).