Кариерата на Капитанов застрашена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:55 / 08.07.2013
1317
Мишо Мадански съжалява, че Илиян Капитанов е взел прибързано решение да замине за Германия и професионалната му кариера е застрашена.

"Изненада ме неприятно. В трета дивизия футболът е професионален и ако Илиян си намери отбор там, ще е добре. Това обаче е адски трудно. Заиграе ли в четвърта дивизия, отпишете го", каза за "Народно дело" Мадански.

Селекционерът смята, че за Капитанов щяло да бъде по-добре да играе редовно в друг български клуб. "Дори в "Добруджа" да беше отишъл, щях да го наблюдавам и ако се представя на ниво, да го каня в младежкия. Но в долните дивизии на Германия няма как да стане. В последната среща на младежкия тим при успеха с 3:0 като гост на Андора Илиян се включи силно през второто полувреме. Пуснах го като десен външен халф и ги развинти. Имам нужда в състава от играч с неговите качества, но той сам се отписа. В случая обаче не е толкова важно, че няма повече да е при младежите. По-лошо е, че изобщо може да не играе сериозен футбол. А е само на 21 години", завърши Мадански.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).