"Забий с Fresh" акостира на Северния бряг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:04 / 11.07.2013
740
През идните две седмици най-свежият турнир по плажен волейбол "Забий с Fresh" пуска котва на Северното Черноморие. От 12 до 24 юли всички фенове на спорта ще имат възможността да се включат в плажното предизвикателство и да направят по-свежа и активна своята почивка. Локациите, на които ще се разиграват зрелищните дербита, са Варна, Кранево и Обзор. Турнирът стартира на 14 юни и до момента в него се включиха повече от 300 двойки.

От 12 до 14 юли турнето ще се разиграва на Втората буна във Варна, пред бар "Рапонги", на 15 и 16 юли на плаж Кабакум, бар "Касъл бийч", а на 17 и 18 "Забий с Fresh" ще се проведе на плажа в Аспарухово, пред ресторант "Ред Рок". След морската столица, на 19 и 20 юли турнирът ще гостува на Комплекс "Аквалайф" на Централния плаж в Кранево. Обиколката на Северното крайбрежие ще завърши пред бар "Марлин" на Централния плаж в Обзор на 23 и 24 юли, след което турнирът ще се отправи отново на юг.

Второто издание на плажния турнир предизвика огромен интерес и привлече внушителен брой от 302 отбора, които се състезаваха на общо 10 дестинации по Южния бряг. Созопол държи челно място на класацията за най-оспорван турнир с общо 22 записани отбора.

Най-атрактивните моменти в мачовете са уловени на видео с помощта на специални GoPro камери, които самите участници носят върху специални каски, а от клиповете става ясно как през последния месец нито дъжда, нито жаркото слънце успяха да сломят спортния дух на почитателите на играта. Естествено всички ентусиасти имат шанса не само да се докажат на волейболното игрище, но и да спечелят много награди от организаторите - Kamenitza Fresh.

В турнирите "Забий с Fresh" може да се състезава всеки пълнолетен почитател на волейбола.

Регистрацията за участие става на самия плаж в 10:00 часа, а състезанието започва в 11:30. Според регламента всеки отбор трябва да бъде съставен от 2-ма играчи, които ще се състезават за победа в рамките на 1 сет за 15 точки на принципа директни елиминации. Тимът на 1-во място печели оригинална волейболна топка, подгласниците ще бъдат наградени с музикална хладилна раница, която да ги поддържа свежи на плажа, а класираните на 3-то и 4-то място ще си тръгнат с комплект за игра на плажен тенис и fresh слушалки. Всички участници извън първата четворка ще могат да се освежат след края на волейболното предизвикателство с подарък - бутилка Kamenitza Fresh Лимон или Грейпфрут.

Волейболният турнир е част от лятната кампания на Kamenitza Fresh - революционния бирен микс, с който "Каменица" АД представи категорията бирени миксове на пазара още през есента на 2011 г. със своя иновативен Kamenitza Fresh Лимон. Състезанието на плажното игрище е придружено с дегустации на двата свежи вкуса на Kamenitza Fresh - новата, обновена формула на лимон и любимия на феновете грейпфрут бирен микс №1 в България.

Турнето на "Забий с Fresh" ще продължи до средата на август.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).