Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Легенди на българския волейбол определиха 56 волейболни таланти, които ще живеят активно заедно през още един спортен летен ден
Автор: Екип Varna24.bg 19:11 / 11.07.2013Коментари (0)940
©
56 младежи ще мерят сили на 14 юли от 10:00 ч. в Национална спортна академия в рамките на специално организиран турнир по плажен волейбол - ЖИВЕЙ АКТИВНО! Събитието е част от най-голямата кампания за балансирано хранене и активен начин на живот на Нестле България, която тази година се провежда в рамките на 3 месеца от лятото.

Турнирът по плажен волейбол е специален подарък за най-запалените фенове на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, които се включиха в голямото събитие на 23 юни. Те участваха във волейболните активности в Южния парк, на които съдии бяха волейболните легенди Евгени Иванов-Пушката и Ники Николов. Младежите показаха своето желание да спортуват и да се забавляват заедно със своите семейства и приятели.

На 14 юли в НСА младежите ще премерят сили във волейболната надпревара в рамките на целия ден, а техните приятели и семейства и всички посетители, дошли да подкрепят активния начин на живот, ще имат възможност да се включат в специално организираните игри за публиката и ще си тръгнат с много награди и специални изненади.

Тази година осмото поредно издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО! бе посветено на Международния олимпийски ден и започна с открит урок по гимнастика за деца с Йордан Йовчев на 16 юни в зала Раковски. Дългоочакваното голямо събитие се проведе на 23 юни и събра и над 30 000 столичани от всички възрасти за пешеходен поход от НДК до Южния парк. Към ходещите пеша се присъединиха участниците от велопохода, тръгнал от театър София към НДК, както и тези от тръгналия от Паметника на Съветската армия поход на почитателите на ролери, тротинетки и скейтборд.

ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2013 със своите 12 локации в Южен парк даде възможност на хилядите живеещи активно участници да се забавляват с уроци, състезания и турнири по лакрос, капоейра, волейбол, бейзбол, стрийтбол, баскетбол, футбол, тенис на маса, ролери, игри за балансирано готвене и спортни мероприятия за домашните любимци и техните стопани. Олимпийската ни шампионка Тереза Маринова, която е и наставник в детската програма на Международната федерация по лека атлетика, подкрепена от Нестле - IAAF Kids Athletics, се включи също в събитието. Сред гостите бяха и легендарните български спортисти Нешка Робева, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Ники Николов, Симона Пейчева, Радка Попова, Симеон Найденов, Маргарита Амиджинова и много други.

За ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда ежегодно като част от цялостната програма на Нестле България за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! придобива все по-мащабни размери и все повече хора са привлечени от идеята да спортуват и да се движат в името на активния начин на живот.

От първото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, което се проведе на 11 юни 2006 г., до днес, повече от 168 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на страната, Всяка година най-известните български лица се включват в пешеходния поход и показват на хората как да спортуват и да развиват своите умения по футбол, волейбол, баскетбол и фитнес.

Инициативата Нестле България ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда под патронажа на Столична община и лично на кмета на София Йорданка Фандъкова, с подкрепата на в. 24 часа, в. Труд, сп. Joy, Радио City, Радио NRJ, Radio Family, Fame Cards, www.missbloom.bg, www.sportal.bg и http://www.mamatatkoiaz.bg и е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.

 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: