Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Варна домакинства на Лигата и догодина
Автор: Екип Varna24.bg 12:35 / 12.07.2013Коментари (0)641
© Varna24.bg
Варна ще приеме мачове от Световната волейболна лига и догодина. Това разкри директорът на Двореца на културата и спорта Симеон Варчев. Както е известно, зала "Конгресна" години наред домакинстваше на двубоите от комерсиалния турнир, но "Арена Армеец" в София почти отне това право на морската столица. Днес и утре обаче варненци отново ще могат да се насладят на своите любимци срещу Полша. "Готови сме с организацията. Приех супервайзора, който остана удовлетворен от стореното от нас като домакини за мачовете. Говорих и с федерацията и ме убедиха, че Варна отново ще приема двубои от Световната лига в следващите години", каза Варчев.

Треньорът на България Камило Плачи изрази надежда, че ще успеем да се справим в предстоящите два мача срещу "Дружина Полска", с което ще се класираме за финалите на Лигата в Аржентина. "Идваме във Варна с голямо удоволствие за важни срещи. Надявам се да успеем да направим два много добри мача срещу Полския батальон. Изразяваме уважение към съперника и треньора му Андреа Анастази. Имаме една точка преднина пред Полша в класирането, но не вярвам, че тя ни дава голямо предимство", коментира Плачи.

Той призна още, че не вярва Бразилия, която вече се класира за финалите, да не се напряга в двата си домакински мача този уикенд срещу друг тим с шансове за второто място - САЩ. "Не знам дали Бразилия ще даде почивка на някои от играчите. Един силен отбор не може да си позволи това в такъв момент, седмица преди финалите. Вярвам и се надявам, че ще бъдат два истински мача", каза наставникът.

"Предстоят ни много важни срещи във Варна, където по принцип играем добре. Надявам се да покажем нашата игра и да вземем каквото е възможно от Полша", заяви капитанът на България Тодор Алексиев.

Тази вечер двубоят с Полша е в 20 ч., а утре стартира в 21 ч.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: